Okulumuz Hakkında

GÜLBAHAR HATUN ANAOKULU
Ataevler Mahallesi Aybahçe Sok. No21 KARTEPE/KOCAELİ
0 (262) 371 42 34
0
https://glbaharhatunanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Vizyonumuz; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile Kartepe’de bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır. Kartepe’de ve Kocaeli’de okul öncesi eğitimde; beklentilerin daima üstünde kalitesi ile örnek gösterilen güven ve huzurun odağı, lider bir kurum olmak, milli manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, proje üreten ve öğreten, kendine güvenen, kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden gelişimi açık yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir..

MİSYON

Okulumuzda; öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar. Okulumuz; okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan benzer diğer kurumlara örnek olabilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir. Her koşulda Atatürkçü, cumhuriyet değerlerine sahip bir kurum kimliğini yaşatmak ve sürdürmek. Bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entellektüel yönü gelişmiş bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.

BAŞARILAR

*2020 YILINDA E-TWİNNİNG FAALİYETLERİ KAPSAMINDA YAPILAN BAŞARILI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI OKULUMUZ "AVRUPA KALİTE ETİKETİ" İLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR. * MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI STANDARDİZASYON VE KALİTE HİZMET BİRİMİ VE TSE İŞBİRLİĞİ TARAFINDAN "OKULUM TEMİZ BELGESİ" İLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR. * ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ (KOCAELİ) TARAFINDAN 2020 YILINDA "SIFIR ATIK BELGESİ" ALMAYA HAK KAZANILMIŞTIR.
Öğretmen :12
Öğrenci :154
Derslik :4
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :250
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Öğretim Şekli

İKİLİ ÖĞRETİM

Ders Başlama ve Bitiş

08:00-18:00

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

DOĞALGAZ

Servis Bilgisi

OKUL SERVİSİMİZ YOKTUR.

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Kocaeli Şehir Merkezine 10 Km mesafededir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İLÇE

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları